logo


1120

МАКС ХОСТИНГ дооел MAKS HOSTING dooel

MAX Хостинг е приватна компанија која започна да работи во 2010 под името на ГЛОБАЛ НЕТ. Заради зголемување на можностите и подобрување на квалитетот на услугите во 2011 одлучивме да ја основаме компанијата MAX Хостинг....

MAX Hosting e privatna kompanija koja zapocna da raboti vo 2010 pod imeto na GLOBAL NET. Zaradi zgolemuvane na moznostite i podobruvane na kvalitetot na uslugite vo 2011 odlucivme da ja osnovame kompanijata MAX Hosting....

Слични сајтови

ТВ Сител

123 Сител Телевизија е основана на 22 јануари 1993 година, како втора приватна и независна Повеќе »

Зајон Раста Радио

6020 Зајон Раста Радио е првото офицјално реге радио во Македонија. Со новиот и свеж почеток Повеќе »

БМ Консалтинг Груп

5263 Компанија која се занимава со извршен консалтинг и советодавство од областа на Маркетинг, Повеќе »

BitolaNews

4937 Оваа веб страницата е централен извор на информации за животот, спортот, културата и забавата Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар МАКС ХОСТИНГ дооел