logo


1125

Мегасофт плус Megasoft plus

„Мегасофт плус“ е основан во август 2003 г. како една од фирмите наследнички на „Мегасофт“ доо, кое во областа на компјутерската техника и едукација делуваше од 1990 до 2003 г. Јадрото на раководниот тим на „Мегасофт плус“ го сочинуваат специјалисти кои активно работат во полето на компјутерската техника и едукација од 1990 г...

„Megasoft plus“ e osnovan vo avgust 2003 g. kako edna od firmite naslednicki na „Megasoft“ doo, koe vo oblasta na kompjuterskata tehnika i edukacija deluvase od 1990 do 2003 g. Jadroto na rakovodniot tim na „Megasoft plus“ go socinuvaat specijalisti koi aktivno rabotat vo poleto na kompjuterskata tehnika i edukacija od 1990 g...

Слични сајтови

ОOУ Вера Циривири – Трена

5626 OОУ „Вера Циривири Трена“ – Скопје е централно самостојно деветгодишно училиште, лоцирано е во Повеќе »

Музичко Училиште "Васо Карајанов"

7236 Добродојдовте на веб презентацијата на Основното Општинско Музичкото Училиште "Васо Карајанов" Повеќе »

ЈОУ Библиотека Феткин Кавадарци

4071 Јавната Општинска Установа Библиотека ,,Феткин,, е мултикултурен граѓански информативен центар Повеќе »

Babilioni, центар за странски јазици

4117 Центарот е основан во 2011 година во бурната паланка наречена Скопје. Центар чијашто примарна Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Мегасофт плус