logo


113

ТИС ТИП ТОП TIS TIP TOP

ИС ТИП ТОП сервис е прв мобилен сервис. Доаѓаме на повик за две или повеќе возила. Ние користиме иновативна технологија на пареа за чиста внатрешност и надворешност на автомобилот. Работиме во Скопје и околината. Пареа сервис за чистење автомобили е нов тип на чистење и се чисти со употреба на притисок на пареа. Топлината и притисокот во комбинација создаваат моќен систем за чистење и зачувување на животната средина. Традиционално кај нас е миење коли со вода вап со што се троши огромни количини на вода и создава огромна количина на отпадни води.

IS TIP TOP servis e prv mobilen servis. Doagame na povik za dve ili poveke vozila. Nie koristime inovativna tehnologija na parea za cista vnatresnost i nadvoresnost na avtomobilot. Rabotime vo Skopje i okolinata. Parea servis za cistene avtomobili e nov tip na cistene i se cisti so upotreba na pritisok na parea. Toplinata i pritisokot vo kombinacija sozdavaat moken sistem za cistene i zacuvuvane na zivotnata sredina. Tradicionalno kaj nas e miene koli so voda vap so sto se trosi ogromni kolicini na voda i sozdava ogromna kolicina na otpadni vodi.

Слични сајтови

Infloorcar-Cleaner

2262 Сигурно сте се запрашале при посета на големите објекти во нашата држава како ги одржуваат Повеќе »

Лагермакс

6667 Лагермакс Скопје има повеќе од десетгодишно искуство во работењето со лежишта од сите Повеќе »

Кимекс Интернационал

4743 Фирмата Кимекс Интернационал е авторизиран застапник на производите од програмата на Thule, од Повеќе »

Макорбитал

4744 Посетете ги нашите продажни салони, ќе најдите широк асортиман на автокозметика, лепила, Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар ТИС ТИП ТОП