logo


1133

ЈУДГ Астибо JUDG Astibo

етската градинка Астибо својата дејност за згрижување, воспитание и образование на деца од 0-7 годишна возраст ја започна во далечната 1980година како дел од тогашната модна конфекција Астибо, односно како една од нејзините основни организации-ООЗТ...

etskata gradinka Astibo svojata dejnost za zgrizuvane, vospitanie i obrazovanie na deca od 0-7 godisna vozrast ja zapocna vo dalecnata 1980godina kako del od togasnata modna konfekcija Astibo, odnosno kako edna od nejzinite osnovni organizacii-OOZT...

Слични сајтови

Градинка Буба Мара

4594 Раниот детски развој кај децата од 0 до 6 годишна возраст претставува најважен дел во животот Повеќе »

Детска градинка Наша Иднина

4618 Јавната општинска установа детска градинка "Наша иднина" – Прилеп е високоразвиена градинка. Повеќе »

Кетрин-EМ

2395 Фирмата Кетрин-EМ дооел е основана во почетокот на 2005 година. По подолго анализирање на Повеќе »

АНЖИ- BabyShop

4622 Т.Д. АНЖИ е компанија која веќе 20 години опстојува и успешно работи на нашиот пазар. Нашата Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар ЈУДГ Астибо