logo


1148

OУ ”Братство-Миѓени” OU ”Bratstvo-Migeni”

OУ ”Братство-Миѓени” од Тетово е едно од најстарите основано во далечната 1958 година под името “Братство - Единство”. Лоцирано било и сеуште е на ул: “ Љубо Божиноски – Пиш“ бр. 41....

OU ”Bratstvo-Migeni” od Tetovo e edno od najstarite osnovano vo dalecnata 1958 godina pod imeto “Bratstvo - Edinstvo”. Locirano bilo i seuste e na ul: “ Lubo Bozinoski – Pis“ br. 41....

Слични сајтови

Факултет за туризам и угостителство

4211 Добредојдовте на веб страницата на Факултетот за туризам и угостителство (ФТУ), Охрид. Нашиот Повеќе »

ОСУ “Јовче Тесличков”- Велес

5197 ОСУ “Јовче Тесличков”- Велес егзистира од 1956/57 година во склоп на гимназијата Кочо Рацин Повеќе »

ОУ “Димитар Македонски” Скопје

4630 ОУ “Димитар Македонски” сместено на ул. „Ѓуро Малешевац“ бр.2 во населба Лисиче, општина Повеќе »

Македоника Литера

5566 Македоника Литера е основана во 2010 година и својата издавачка продукција ја остварува со Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар OУ ”Братство-Миѓени”