logo


1150

Беком Компани Bekom Kompani

Претпријатието Беком Компани претставува едно од водечките во Македонија кое се занимава со трговијата на големо и мало. Основано е во далечната 1992 год. со својата професионалнос и традицијата во работата придонесе за брзиот развој и довербата од многуте добавувачи меѓу кој се Rauch, Љубљанска млекара, Охис Скопје и многу други...

Pretprijatieto Bekom Kompani pretstavuva edno od vodeckite vo Makedonija koe se zanimava so trgovijata na golemo i malo. Osnovano e vo dalecnata 1992 god. so svojata profesionalnos i tradicijata vo rabotata pridonese za brziot razvoj i doverbata od mnogute dobavuvaci megu koj se Rauch, Lublanska mlekara, Ohis Skopje i mnogu drugi...

Слични сајтови

АТВА маркети

3330 АТВА маркети -Кичево Повеќе »

Дон Супермаркет

4669 Познатиот трговски синџир „ДОН“ од Охрид отвори маркет и во главниот град. Супер маркетот Повеќе »

Палма Мол

4308 Нашата приказна започнува во јуни 2005 година, кога ја започнавме изградбата на "Градски Повеќе »

Фрукт Импорт

2891 руштвото Фрукт Импорт од с. Крушопек, Сарај-Скопје основано е во 1992год, како Друштво со Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Беком Компани