logo


119

Vicoteka.MK Vicoteka.MK

Драги посетители,Оваа рубрика е тука поради тоа што хуморот еволуира, исто како и вицот, и овие писма се еден вид на фолклор, уметност сами по себе. Во нашата долгогодишна работа прочитавме многу интересни, оригинални, перверзни, досадни и литературно инфериорни писма. Ќе биде штета да ги оставиме да скапуваат по нашите хард драјвови, па затоа се одлучивме овие преносители на бескрајна мудрост да ги споделиме со вас.

Dragi posetiteli,Ovaa rubrika e tuka poradi toa sto humorot evoluira, isto kako i vicot, i ovie pisma se eden vid na folklor, umetnost sami po sebe. Vo nasata dolgogodisna rabota procitavme mnogu interesni, originalni, perverzni, dosadni i literaturno inferiorni pisma. Ke bide steta da gi ostavime da skapuvaat po nasite hard drajvovi, pa zatoa se odlucivme ovie prenositeli na beskrajna mudrost da gi spodelime so vas.

Слични сајтови

Амак Прес

3124 Амак Прес -Охрид Повеќе »

9гаг.Мк

6651 9гаг.Мк - Само забава и ништо друго. Оваа страница е официјалната страница на веб сајтот Повеќе »

ФискаленМонитор.Мк

6682 Фискален монитор е веб страна која ќе им овозможи на граѓаните лесен пристап до податоците за Повеќе »

Web Hosting Zabegani

7032 Ние користиме моќни веб сервери, кои се поврзани сите меѓусебно за да дејствуваат како еден Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Vicoteka.MK