logo


1227

Делфо Комерц Delfo Komerc

Претпријатието за произвотсво „Делфо Комерц“ е формирана во 1992 год. Во почеток само со продавање и снабдување на мермер и гранит се до 1996, од кога е почнато и со преработка на гранитот и мермерот..

Pretprijatieto za proizvotsvo „Delfo Komerc“ e formirana vo 1992 god. Vo pocetok samo so prodavane i snabduvane na mermer i granit se do 1996, od koga e pocnato i so prerabotka na granitot i mermerot..

Слични сајтови

ФАБРИКА ЗА КАБЛИ НЕГОТИНО

4818 Фабриката за кабли "Неготино" е основана во 1968 год и е единствената фабрика во Р.Македонија Повеќе »

Bifruit

71 Природните овошни сокови Bifruit, како иновативен производ на Млекара а.д. Битола, се појавија Повеќе »

АНКО

2040 АНКО дооел е основан во 1991 година. Од самите почетоци до денес, компанијата своето делување Повеќе »

Нестле Македонија

7375 Иако компанијата Nestlе Аdriatic д.о.о. во Македонија е основана дури во средината на 2006 Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Делфо Комерц