logo


1229

KG Krinkg KG Krinkg

Преработувачките капацитети на нашата фирма се наоѓа на самиот магистрален пат Прилеп-Битола (поточно 7km од Прилеп према Битола од левата страна) на плац со површина од 63.000,00 m2...

Prerabotuvackite kapaciteti na nasata firma se naoga na samiot magistralen pat Prilep-Bitola (potocno 7km od Prilep prema Bitola od levata strana) na plac so povrsina od 63.000,00 m2...

Слични сајтови

QL

1275 QL со својот оптимизам, позитивен и здрав став за животот го освежува твоето тело и твојот ум Повеќе »

Сието

1417 СИЕТО доо Скопје е основано 1992 година. Основната дејност на фирмата е производство на Повеќе »

Стрмош

7370 Стрмош АД Рудници за неметали Пробиштип е формирано 1984 година.Основната дејност на фирмата е Повеќе »

Тохем

2947 Како фирма со повеќе од 20 години успешна работа во областа на идустрiјата за пијалоци на Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар KG Krinkg