logo


Слични сајтови

Илинденски марш 1903

5959 Здружението „Илинденски Марш 1903“ е формирано во 2011 година од група ентузијасти кои се Повеќе »

Играј и Учи

5879 Играј и Учи е Здружение за Едукативно Креативни Детски Работилници кои го поттикнуваат Повеќе »

Еколошко друштво “Вила Зора”

3161 Еколошкото друштво “Вила Зора” од Велес е невладина, непрофитабилна и неполитичка Повеќе »

Златна Рипка

8003 Фондацијата за исполнување на желби на тешко болни деца “Златна Рипка”- Скопје е самостојна, Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Pravo.org.mk