logo


127

Дневник Dnevnik

Првиот број на весникот излезе на 20 март 1996 година. Сите меѓународни мониторинзи извршени во врска со објективното и независно новинарство во Македонија, досега покажаа дека "Дневник" и во тој дел е убедливо на прво место. Веб-страницата на весникот, дел од "Медиа принт Македонија" (МПМ), е прва веб - страница на печатен македонски медиум.

Prviot broj na vesnikot izleze na 20 mart 1996 godina. Site megunarodni monitorinzi izvrseni vo vrska so objektivnoto i nezavisno novinarstvo vo Makedonija, dosega pokazaa deka "Dnevnik" i vo toj del e ubedlivo na prvo mesto. Veb-stranicata na vesnikot, del od "Media print Makedonija" (MPM), e prva veb - stranica na pecaten makedonski medium.

Слични сајтови

МкЕтнос.мк

7243 Суштината на нештата низ историјата , е секогаш поинтересна кога е скриена и тајна....затоа Повеќе »

Мојата убава градина

160 Мојата Убава Градина! Портал со богати информации за градините, дворовите, животните, Повеќе »

Angels FM

4984 Постоиме официјално од 19-ти август 2010 година. Ready steady go! Од тој датум па натаму, Повеќе »

Taraba.com.mk

7398 Taraba.com.mk - Вашето секојдневие! Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Дневник