logo


1272

Адвокатско друштво ЧАКМАКОВА АДВОКАТИ Advokatsko drustvo CAKMAKOVA ADVOKATI

Адвокатското друштво ЧАКМАКОВА АДВОКАТИ е адвокатско партнерство, кое пружа голем обем на правни услуги на меѓународни и домашни клиенти. Адвокатското друштво ЧАКМАКОВА АДВОКАТИ се состои од високо оспособени и искусни адвокати, секој посветен на посебна област во правото, со цел да обезбедат најдобра можна правна помош. Тимот, составен од шест адвокати, тројца стручни соработници и еден административен помошник, е посветен да обезбеди најдобра услуга на клиентите...

Advokatskoto drustvo CAKMAKOVA ADVOKATI e advokatsko partnerstvo, koe pruza golem obem na pravni uslugi na megunarodni i domasni klienti. Advokatskoto drustvo CAKMAKOVA ADVOKATI se sostoi od visoko osposobeni i iskusni advokati, sekoj posveten na posebna oblast vo pravoto, so cel da obezbedat najdobra mozna pravna pomos. Timot, sostaven od sest advokati, trojca strucni sorabotnici i eden administrativen pomosnik, e posveten da obezbedi najdobra usluga na klientite...

Слични сајтови

Swiss Expert

6048 Swiss Expert е центар кој обезбедува професионален лингвистички квалитет на услуги во областа Повеќе »

Нотар Тања Аспорова

3804 Нотар Тања Аспорова е втора генерација на семејниот бизнис кој го започна Нотар Славјанка Повеќе »

Адвокатска Канцеларија Тумановски

2767 Адвокатската канцеларија Тумановски е основана во 2006 година од страна на адвокат Александар Повеќе »

Адвокат Даниела Настова

282 Се надевам дека посетата на оваа страна ќе Ви биде од голема корист и ќе ги добиете потребните Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Адвокатско друштво ЧАКМАКОВА АДВОКАТИ