logo


1282

Адвокатската канцеларија Апостолски Advokatskata kancelarija Apostolski

Адвокатската канцеларија Апостолски е една од најпознатите македонски адвокатски канцеларии во моментов, во која работат 9 лица, од кои 5-мина адвокати и 4 помошници (приправници), сите лојални и посветени на работата. Наша основна и најважна цел отсекогаш била да обезбедиме супериорна услуга на клиентите за кои работиме...

Advokatskata kancelarija Apostolski e edna od najpoznatite makedonski advokatski kancelarii vo momentov, vo koja rabotat 9 lica, od koi 5-mina advokati i 4 pomosnici (pripravnici), site lojalni i posveteni na rabotata. Nasa osnovna i najvazna cel otsekogas bila da obezbedime superiorna usluga na klientite za koi rabotime...

Слични сајтови

Адвокатска канцеларија Владо Џилвиџиев

5656 Адвокатска Канцеларија Владо Џилвиџиев е една од водечките канцеларии со широк спектар на Повеќе »

Апелационен суд Скопје

2597 Работата од својата надлежност утврдена со Уставот и законите, Апелациониот суд Скопје ја Повеќе »

Адвокатска канцеларија "Ваневски"

5868 Адвокатската канцеларија "Ваневски" на адвокат Бојан Ваневски е во можност да ви обезбеди Повеќе »

Брендпротект

7568 Агенцијата Брендпротект е основана во јули 2009 година и е специјализирана за заштита на Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Адвокатската канцеларија Апостолски