logo


Слични сајтови

Стрелачки клуб Стрелец

6390 Стрелачкиот клуб “Стрелец” од Скопје постои од 1985 година. Подоцна во 2002 година е Повеќе »

Bodytec

8034 Без разлика дали припаѓате на категоријата на оние кои сакаат да ја намалата својата тежина и Повеќе »

Спортски Центар Борис Трајковски

1245 Спортскиот Центар го носи името на трагично загинатиот Претседател на Република Македонија Повеќе »

makNBA.net

7634 NBA Macedonia is the oldest and most famous 2.0 NBA fan community in Macedonia, established in Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Кајакарска федерација на Македонија