logo


131

Се за домот Se za domot

Веб-порталот “Се За Домот” започна со работа во 2006 година како прв македонски веб-портал за уредување и опремување на домот. Создаден е како резултат на потребата на интернет корисниците во Македонија за брзо и лесно доаѓање до информации во доменот на уредувањето,опремувањето и одржувањето на домот.

Veb-portalot “Se Za Domot” zapocna so rabota vo 2006 godina kako prv makedonski veb-portal za ureduvane i opremuvane na domot. Sozdaden e kako rezultat na potrebata na internet korisnicite vo Makedonija za brzo i lesno doagane do informacii vo domenot na ureduvaneto,opremuvaneto i odrzuvaneto na domot.

Слични сајтови

Solar Ligth

4773 Компанијата бележи постојан подем благодарејќи на својата 6665посветеност кон купувачите. Повеќе »

Алпин Пелет

5770 Алпин Пелет е подружница на Алпин Ком Делчево, компанија со долгогодишно искуство во дрвната Повеќе »

АРХИКОН

3730 АРХИКОН е специјализиран за дизајн и изработка на мебел по мерка. Повеќе »

Тошеви

1219 Нашата цел е да ги задоволиме нашите клиенти со производи и услуги од областа на електронска и Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Се за домот