logo


132

АМЦ AMC

АМЦ компјутери е формирана 1991 година во Скопје. Од 1995 година главна дејност на компанијата е увоз, производство и продажба на информатичка опрема и софтвер. Благодарение на менаџерскиот тим, успешната бизнис стратегија и соработката со светски познатите фирми како што се: ASUS, Philips, Maxtor, TEAC, HP, Epson, Intel, AMD, Micronet, Sony, D-Link, Codegen, Microsoft, PQI, BTC, QUART, TOSHIBA и многу други, АМЦ стана една од водечките компании во Македонија и се здоби со многубројни награди и признанија за својата работа и квалитет.

AMC kompjuteri e formirana 1991 godina vo Skopje. Od 1995 godina glavna dejnost na kompanijata e uvoz, proizvodstvo i prodazba na informaticka oprema i softver. Blagodarenie na menadjerskiot tim, uspesnata biznis strategija i sorabotkata so svetski poznatite firmi kako sto se: ASUS, Philips, Maxtor, TEAC, HP, Epson, Intel, AMD, Micronet, Sony, D-Link, Codegen, Microsoft, PQI, BTC, QUART, TOSHIBA i mnogu drugi, AMC stana edna od vodeckite kompanii vo Makedonija i se zdobi so mnogubrojni nagradi i priznanija za svojata rabota i kvalitet.

Слични сајтови

Дома Мк

5157 Купувај од ДОМА! Избегнете ги гужвите во сообраќајот, продавниците и чекањето во редови, ние Повеќе »

Мафра Мк

5593 Купувајте на веб сајтот Мафра Мк козметика за вашиот автомобил. Велмар Дооел е фирма која Повеќе »

Kosmodisk

3647 КОСМОДИСК® е клинички тестирано помагало, дизајнирано од експерти за да ги намали или отстрани Повеќе »

Крш е-Продавница

4620 Ланецот на продавници Крш е присутен на македонскиот пазар веќе 6 години. Во овие 6 години Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар АМЦ