logo


133

Општина Аеродром Opstina Aerodrom

Визијата на Општина Аеродром е богата иднина на една европска општина, која секогаш ќе го надградува својот модерен изглед. Иако млада, веќе се смета за напредна општина со урбан дух. Општина Аеродром е стабилна и просперитетна средина, економски развиена, општина со плански уредена инфраструктура и високо развиена еколошка свест. Аеродром е европска и ефикасна локална заедница отворена за соработка. Во таа насока образовните, културните и спортските институции се прилагодени според потребите на граѓаните

Vizijata na Opstina Aerodrom e bogata idnina na edna evropska opstina, koja sekogas ke go nadgraduva svojot moderen izgled. Iako mlada, veke se smeta za napredna opstina so urban duh. Opstina Aerodrom e stabilna i prosperitetna sredina, ekonomski razviena, opstina so planski uredena infrastruktura i visoko razviena ekoloska svest. Aerodrom e evropska i efikasna lokalna zaednica otvorena za sorabotka. Vo taa nasoka obrazovnite, kulturnite i sportskite institucii se prilagodeni spored potrebite na graganite

Слични сајтови

Институт за стандардизација на Р.Македонија

6490 Институтот за стандардизација на Република Македонија (ИСРМ) е национално тело за Повеќе »

Netherlands Embassy in Skopje

6810 Netherlands Embassy in Skopje, Macedonia. Повеќе »

Агенција за регулирање на железничкиот сектор

7379 Агенцијата за регулирање на железничкиот сектор има значајна улога во либерализацијата на Повеќе »

Општина Босилово

6486 Општина Босилово се наоѓа во средишниот дел на плодното Струмичко Поле, помеѓу планините Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Општина Аеродром