logo


1348

Хидрос Hidros

Хидрос Дооел од Скопје постои и работи од 1991 година во областа на хемиската индустрија. Фирмата се занимава со производство, увоз - извоз, трговија и услуги во хемиската индустрија...

Hidros Dooel od Skopje postoi i raboti od 1991 godina vo oblasta na hemiskata industrija. Firmata se zanimava so proizvodstvo, uvoz - izvoz, trgovija i uslugi vo hemiskata industrija...

Слични сајтови

Mikrosam

4246 Микросам АД, почна со мал број на инженери и универзитетски професори. Одлучивме да влезиме во Повеќе »

Ланг

7021 Друштвото за трговија, услуги и производство ЛАНГ, Битола е формирано 1999 година. Од своето Повеќе »

Елкоинг Струмица

4472 Елко-Инг Дооел е компанија основана во 1991г со 100% приватен капитал. Основна дејност на Повеќе »

ВАБО

2285 ВАБО, Штип е текстилна компанија посветена кон изработка на атрактивни модели од женска Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Хидрос