logo


136

Порше Македонија Porse Makedonija

Порше Македонија е генерален импортер за Volkswagen, Volkswagen Комерцијални возила, Audi и Skoda. Како генерален импортер за овие марки на возила, постои од декември 2005 година. Порше Македонија има широко разгранета продажно сервисна мрежа во Република Македонија. Своите продажно – сервисни партнери ги обезбедуваме со оригинални делови и дополнителна опрема од соодветната марка на возило. Од мај 2012 година, Порше Македонија ги исполнува најновите ISO стандарди за контрола на квалитет 9001 и 14001.

Porse Makedonija e generalen importer za Volkswagen, Volkswagen Komercijalni vozila, Audi i Skoda. Kako generalen importer za ovie marki na vozila, postoi od dekemvri 2005 godina. Porse Makedonija ima siroko razgraneta prodazno servisna mreza vo Republika Makedonija. Svoite prodazno – servisni partneri gi obezbeduvame so originalni delovi i dopolnitelna oprema od soodvetnata marka na vozilo. Od maj 2012 godina, Porse Makedonija gi ispolnuva najnovite ISO standardi za kontrola na kvalitet 9001 i 14001.

Слични сајтови

The Uniroyal

21 Униројал ви нуди голем избор на пневмтици за сите возила, со одличен квалитет и најевтини Повеќе »

Дигитрон Биро

6329 Дигитрон Биро е формирана во 1990 со седиште во Скопје. Дигитрон Биро е генерален застапник Повеќе »

Компанија Мото-Трејд

6124 Компанија Мото-Трејд е основана 1990 година како друштво за производство,промет,трговија и Повеќе »

Ариазоне Интернатионал Еуропе

3134 Ариазоне Интернатионал Еуропе е фирма специјализирана за дизајн и производство на автоматски Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Порше Македонија