logo


138

Автонова Avtonova

AVTONOVA, ексклузивниот импортер за возилата од гамата на CITROËN, на македонскиот пазар започна со работа од октомври 2003 година. Oттогаш па се до денес, AVTONOVA бележи континуирани успеси во своето работење. Мрежата на AVTONOVA се состои од 3 продажно-изложбени салони и 2 овластени дилери, распределени на целата територија на Република Македонија. Сервисната мрежа е составена од 2 сервисни центри со магацини за резервни делови и 5 овластени сервиси кои располагаат со најмодерна техничка опрема и стручно обучен кадар.

AVTONOVA, ekskluzivniot importer za vozilata od gamata na CITROËN, na makedonskiot pazar zapocna so rabota od oktomvri 2003 godina. Ottogas pa se do denes, AVTONOVA belezi kontinuirani uspesi vo svoeto rabotene. Mrezata na AVTONOVA se sostoi od 3 prodazno-izlozbeni saloni i 2 ovlasteni dileri, raspredeleni na celata teritorija na Republika Makedonija. Servisnata mreza e sostavena od 2 servisni centri so magacini za rezervni delovi i 5 ovlasteni servisi koi raspolagaat so najmoderna tehnicka oprema i strucno obucen kadar.

Слични сајтови

“МИДА” РЕНТ А КАР ТУРС

1899 “МИДА” РЕНТ А КАР ТУРС со седиште во Бизнис Центарот МИДА и Аеродромот Александар Велики со 80 Повеќе »

Avto Servis Gocevski

4101 Комплетно сервисирање на авто клими.Бесплатна промена на масло и филтри купени во Авто Сервис Повеќе »

Вап Мак

7017 Фирмата ВАП МАК, Скопје, формирана во 1993 година, е генерален застапник на компанијата Повеќе »

Ико Труст

6404 Нашата фирма Ико Труст Дооел со седиште во Скопје како единствена специјализирана фирма во Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Автонова