logo


14

Balojani Balojani

Долгогодишно теренско искуство и специјализираност во организација и реализација на автобуски тури. Детално познавање на патната инфраструктура и условите на планираните дестинации. Директен контакт и тесна соработка со одделните провајдери, лично и постојано следење на спремноста и квалитетот на услугите и исполнувањето на договорените обврски.

Dolgogodisno terensko iskustvo i specijaliziranost vo organizacija i realizacija na avtobuski turi. Detalno poznavane na patnata infrastruktura i uslovite na planiranite destinacii. Direkten kontakt i tesna sorabotka so oddelnite provajderi, licno i postojano sledene na spremnosta i kvalitetot na uslugite i ispolnuvaneto na dogovorenite obvrski.

Слични сајтови

Еуро Турист Клуб

5151 Т.А. Еуро Турист Клуб – Скопје е формирана 2003 година. Таа брои 5 вработени, обучени и Повеќе »

T.A. Badem Tour

3610 BADEMTOUR ''BALKAN INCOMING'' Повеќе »

Т.А. АУРОРА ТУРС

1122 Агенцијата е основана во ноември 1990. Од самите почетоци се одликува со сериозен пристап на Повеќе »

Хотел Капиштец

2557 Во еколошки најчистиот и најтивкиот дел од Скопје под падините на планината Водно, на само 1km Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Balojani