logo


141

Прокредит Банка Prokredit Banka

ПроКредит Банка е развојно ориентирана банка со широк спектар на банкарски услуги. Во нашето кредитно работење се фокусираме на кредитирање на многу мали, мали и средни претпријатија за кои веруваме дека создаваат најголем број работни места и кои даваат витален придонес во економијата во рамките на дејноста во која работат.

ProKredit Banka e razvojno orientirana banka so sirok spektar na bankarski uslugi. Vo naseto kreditno rabotene se fokusirame na kreditirane na mnogu mali, mali i sredni pretprijatija za koi veruvame deka sozdavaat najgolem broj rabotni mesta i koi davaat vitalen pridones vo ekonomijata vo ramkite na dejnosta vo koja rabotat.

Слични сајтови

Џо-ко-ко

5475 Нашата работа се состои во професионална изработка на годишни сметки, истите ускладени со Повеќе »

Акоунтинг и Консултинг

5468 Акоунтинг & Консултинг е компанија за консултирање и сметководство со долго искуство на Повеќе »

Консалтинг БС

2589 КОНСАЛТИНГ БС е водечка фирма за издавачка дејност и консалтинг услуги во сферата на Повеќе »

Книгоприма Консалтинг

7849 Книгоприма Консалтинг ДООЕЛ Скопје, друштво за услуги и промет, е формирано во декември 2000 Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Прокредит Банка