logo


1418

ДеМано DeMano

ДеМано е компанија која се занимава со развој на човечките ресурси кај нашите клиенти. Низ квалификуваните модели на регрутација и селекција, преку евалуација на потенцијалите на постоечките вработени и со дополнително усовршување и тренинг програми на вработените, им овозможуваме на нашите клиенти да постигнат оптимални перформанси на вработените на своите работни места. Професионалноста и максималната ориентираност кон целите се наш императив...

DeMano e kompanija koja se zanimava so razvoj na coveckite resursi kaj nasite klienti. Niz kvalifikuvanite modeli na regrutacija i selekcija, preku evaluacija na potencijalite na postoeckite vraboteni i so dopolnitelno usovrsuvane i trening programi na vrabotenite, im ovozmozuvame na nasite klienti da postignat optimalni performansi na vrabotenite na svoite rabotni mesta. Profesionalnosta i maksimalnata orientiranost kon celite se nas imperativ...

Слични сајтови

S.W.A.T. Security

5915 S.W.A.T. Security е агенција за обезбедување која во својата долгогодишна работа применува Повеќе »

МакКонтрол

6540 МакКонтрол е приватно, независно и невладино претпријатие формирано 1989 год. Претпријатието Повеќе »

Контекст

3793 Контекст, како друштво за едукација, е основано во 2007 година кога сопственичката и Повеќе »

Модо

5835 Агенцијата за недвижности и логистика "Модо" опфаќа тим од млади инспирирани поединци кои се Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар ДеМано