logo


143

Систина клиника Sistina klinika

Првиот, најприроден услов за човековиот напредок е здравјето. Во него е убавината, силата и духовноста на секој поединец, а со тоа и на целокупната заедница во која секојдневно функционираме.Здравото поколение е основата за здрава и сигурна иднина. Уште од самиот почеток, една деценија наназад, наша цел беше да се грижиме за репродуктивното здравје на жената и да создадеме здрава иднина на нашата држава. Плод на нашата амбиција беше отворањето на Специјалната болница за гинекологија и акушерство „Мала Богородица –Систина“. На 14 февруари 2001 година почна да се гради еден нов, значаен сегмент што дотогаш недостасуваше во здравствениот систем на Р Македонија

Prviot, najpriroden uslov za covekoviot napredok e zdravjeto. Vo nego e ubavinata, silata i duhovnosta na sekoj poedinec, a so toa i na celokupnata zaednica vo koja sekojdnevno funkcionirame.Zdravoto pokolenie e osnovata za zdrava i sigurna idnina. Uste od samiot pocetok, edna decenija nanazad, nasa cel bese da se grizime za reproduktivnoto zdravje na zenata i da sozdademe zdrava idnina na nasata drzava. Plod na nasata ambicija bese otvoraneto na Specijalnata bolnica za ginekologija i akuserstvo „Mala Bogorodica –Sistina“. Na 14 fevruari 2001 godina pocna da se gradi eden nov, znacaen segment sto dotogas nedostasuvase vo zdravstveniot sistem na R Makedonija

Слични сајтови

Фила-Фарм

1314 Фила-Фарм е фирма посветена на создавање на најдобрите можни решенија за Вашата болница. Без Повеќе »

Психијатриска болница Скопје

7890 ЈЗУ Психијатриската болница „Скопје”-Скопје, се наоѓа на левиот брег на реката Лепенец, во Повеќе »

Универзитетски Стоматолошки Клинички Центар

8099 Добредојдовте на web-страната на Европски универзитетски стоматолошки клинички центар кој на Повеќе »

Кардиомедика Србиновски

3977 КАРДИОМЕДИКА-СРБИНОВСКИ со својот високо стручен и едуциран кадар, со долгогодишно искуство Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Систина клиника