logo


144

Мегамед радиодиагностика Megamed radiodiagnostika

Високо организирана и професионална радиолошка ординација со тим предводен од Др. спец. Ѓорѓи Дамјаноски врвен неурорадиолог и радиолошки техничари со докажано искуство во областа, повеќе од две децении. Професионален тим кој особено се истакнува во успешното извршување на интервентни процедури, коилирања на мозочни аневризми, процедури кои се вршат само во истакнати клиники во светот.

Visoko organizirana i profesionalna radioloska ordinacija so tim predvoden od Dr. spec. Gorgi Damjanoski vrven neuroradiolog i radioloski tehnicari so dokazano iskustvo vo oblasta, poveke od dve decenii. Profesionalen tim koj osobeno se istaknuva vo uspesnoto izvrsuvane na interventni proceduri, koilirana na mozocni anevrizmi, proceduri koi se vrsat samo vo istaknati kliniki vo svetot.

Слични сајтови

Психијатриска болница Скопје

7890 ЈЗУ Психијатриската болница „Скопје”-Скопје, се наоѓа на левиот брег на реката Лепенец, во Повеќе »

Здравствен дом Скопје

6608 ЈЗУ Здравствен дом на Скопје - Скопје е основан на 08.04.1970 година со интегрирање на повеке Повеќе »

Гинеколошко - акушерска ординација “Света Недела“

2887 Гинеколошко-акушерската ординација “Света Недела“ како специјализирана приватна ординација е Повеќе »

HIPOMED

340 Нашата компанија ХИПОМЕД – Медицинска техника се занимава со промет и увоз на медицинска Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Мегамед радиодиагностика