logo


145

Корнеа медика Kornea medika

Поликлиниката за очни болести Корнеа Медика е современа медицинска установа со врвен тим. Со најсофистицирана опрема и простор според сите светски стандарди, тежнееме да станеме најдобри во регионот и пошироко. Сега, во Корнеа Медика добивате третман кој досега беше достапен само надвор од Македонија. Повеке не постои сложена офталмолошка процедура, бидејки имаме знаење и можност да излеземе во пресрет на сите Ваши потреби.

Poliklinikata za ocni bolesti Kornea Medika e sovremena medicinska ustanova so vrven tim. So najsofisticirana oprema i prostor spored site svetski standardi, tezneeme da staneme najdobri vo regionot i posiroko. Sega, vo Kornea Medika dobivate tretman koj dosega bese dostapen samo nadvor od Makedonija. Poveke ne postoi slozena oftalmoloska procedura, bidejki imame znaene i moznost da izlezeme vo presret na site Vasi potrebi.

Слични сајтови

П. З. У. Црниче

2795 Добредојдовте на веб страницата на П. З. У. Црниче, приватна здравствена установа за општа Повеќе »

101 Hair Care

620 Развиена од светски познатиот и докажан дерматолог, д-р Zhang Guang Zhao, 101 формулата за Повеќе »

Ка-Дент

7543 Официјална веб страница на ПЗУ Стоматолошка Ординација Ка-Дент, Ресен. Повеќе »

Стоматолошката Ординација Д-р Сашо Стоев

3063 ПЗУ “Стоматолошката Ординација Д-р Сашо Стоев” започна со работа на 11.06.2006 година во Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Корнеа медика