logo


147

Вивакс Vivaks

ДППУ ВИВАКС е формирана во 1994 г. и е во приватна сопственост на фамилијата Јосифовски. ДППУ ВИВАКС се занимава со производство, дистрибуција и продажба на природни овошни сокови, нектари и пијалаци, а од својот почеток па до денес бележи динамичен пораст. Како резултат на тоа, во 2003 год. се вброивме во редот на водечките производители на природни овошни сокови, нектари и пијалаци во Р. Македонија.

DPPU VIVAKS e formirana vo 1994 g. i e vo privatna sopstvenost na familijata Josifovski. DPPU VIVAKS se zanimava so proizvodstvo, distribucija i prodazba na prirodni ovosni sokovi, nektari i pijalaci, a od svojot pocetok pa do denes belezi dinamicen porast. Kako rezultat na toa, vo 2003 god. se vbroivme vo redot na vodeckite proizvoditeli na prirodni ovosni sokovi, nektari i pijalaci vo R. Makedonija.

Слични сајтови

ХРИСФОРТ

1990 ХРИСФОРТ е фирма со повеќегодишно искуство во областа на трговија со индустриски производи. Повеќе »

Искра АТГ

4815 Искра АТГ е фирма основана во 1994 год. со основна дејност- продажба, монтажа и сервисирање на Повеќе »

Kolid

443 Колид располага со динамична и обучена продажна сила која функционира преку најсовремен Повеќе »

Солета

3784 Со желба да создададеме квалитетни македонски производи, амбициозно тргнавме во остварување Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Вивакс