logo


150

Biomarel-Shiitake Biomarel-Shiitake

БИ0МАРЕЛ - ДОО - Битола е најголемата фарма за производство на печурки "Shiitake" во Македонија. Фармата постои од 2002 година. Стационирана во подножјето на Баба планина во еколошки чист регион. (Непосредно до Националениот парк "Пелистер") При производството на ШИТАКЕ-САМУРАЈ- не се користат хемиски заштитни средства. Печурката ШИТАКЕ-САМУРАЈ- се дехидрира на ниска температура (ги содржи сите корисни состојки како и свежата)

BI0MAREL - DOO - Bitola e najgolemata farma za proizvodstvo na pecurki "Shiitake" vo Makedonija. Farmata postoi od 2002 godina. Stacionirana vo podnozjeto na Baba planina vo ekoloski cist region. (Neposredno do Nacionaleniot park "Pelister") Pri proizvodstvoto na SITAKE-SAMURAJ- ne se koristat hemiski zastitni sredstva. Pecurkata SITAKE-SAMURAJ- se dehidrira na niska temperatura (gi sodrzi site korisni sostojki kako i svezata)

Слични сајтови

BIMFOOD d.o.o.

1963 BIMFOOD d.o.o. Македонија потекнува од почетокот на 2007 година, како идеја на два Повеќе »

Хемометал

1625 ХЕМОМЕТАЛ ДООЕЛ е основана во 1990 година, со седиште и сопствен склад во населба Кравари, Повеќе »

„ВИКТОР 92-г“ ДООЕЛ

1959 Друштвото за производство и трговија со раноградинарски и семенски материјали ВИКТОР 92г ДООЕЛ Повеќе »

Гермер Груп

5987 Гермер Груп е увозник на италијанскиот бренд LoBello автентична висококвалитетна храна за Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Biomarel-Shiitake