logo


151

Адриамед Adriamed

АДРИАМЕД ДОО Скопје е основана во 1993 година и својот конечен облик како веледрогерија го добива на 05 Мај 1998 година. Основната дејност на фирмата е големо продажба на дијагностичка опрема за лаборатории во јавните и приватните здравствени установи, пласман на соодветни реагенси и сервисна подршка. АДРИАМЕД ДОО е официјален претставник и дистрибутер на Roche Diagnostics Германија (професионална дијагностика), Roche Diabetes Германија, AMP Diagnostics Австрија (хематологија), UEBE Германија и IPSOGEN Франција.

ADRIAMED DOO Skopje e osnovana vo 1993 godina i svojot konecen oblik kako veledrogerija go dobiva na 05 Maj 1998 godina. Osnovnata dejnost na firmata e golemo prodazba na dijagnosticka oprema za laboratorii vo javnite i privatnite zdravstveni ustanovi, plasman na soodvetni reagensi i servisna podrska. ADRIAMED DOO e oficijalen pretstavnik i distributer na Roche Diagnostics Germanija (profesionalna dijagnostika), Roche Diabetes Germanija, AMP Diagnostics Avstrija (hematologija), UEBE Germanija i IPSOGEN Francija.

Слични сајтови

Аптека АРКА Виница

1796 Нашата аптека е основана во 1994 година во сопствен деловен простор и со сопствен капитал. Повеќе »

KM Marjan

4490 Веледрогеријата КМ - Марјан д.о.о.е.л, Скопје е основана во 1994 година и е една од првите Повеќе »

Македонијалек

2675 Македонијлек е првата веледрогерија во Македонија со имплементиран полуавтоматски систем за Повеќе »

Аптека Линова

4297 Аптека ЛИНОВА е реномирана здравствена установа која постои од 2007 година, со услужна Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Адриамед