logo


153

Ultramedica Ultramedica

Ултрамедика е првата ин витро лабораторија во Република Македонија. Започна со работа во 1997 година. Од 2009 година Ултрамедика склучи договор со Фондот за здравствено осигурување за биолошки помогнато оплодување (Ин витро). Ултрамедика ги практикува сите светски докажани методи за добивање на потомство.

Ultramedika e prvata in vitro laboratorija vo Republika Makedonija. Zapocna so rabota vo 1997 godina. Od 2009 godina Ultramedika skluci dogovor so Fondot za zdravstveno osiguruvane za bioloski pomognato oploduvane (In vitro). Ultramedika gi praktikuva site svetski dokazani metodi za dobivane na potomstvo.

Слични сајтови

Медиафарм

2706 Нашата Компанија е основана во 2002 година, од Директор Наташа Мишковска, дипломиран Повеќе »

Мери Терзиева

5446 Домот за стари лица „Мери Терезиева“ е првиот приватен дом за стари лица во Македонија кој Повеќе »

Стоматолошката ординација "Дент Естет"

2287 Стоматолошката ординација "Дент Естет" е основана во Јануари 2007 година со седиште во Штип, Повеќе »

Св. Лазар

398 Добредојдовте на интернет страната на "Свети Лазар Хоспитал" − Скопје. Нашата болница е Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Ultramedica