logo


155

Еми Медиа Emi Media

EMI MEDIA е претпријатие наследник на EMI CD KLUB - ЕМИ ПРОДУКЦИЈА која е основана 1990 година. Во почетокот на 90-тите години EMI CD KLUB – ЕМИ ПРОДУКЦИЈА почна да произведува и дистрибуира празни, музички АУДИО И ВИДЕО касети и ОПРЕМА од своето едно продажно место и малиот своерачен магацин. Денес со 1300 квадратни метри и искуство од 15 години EMI MEDIA има сопствен царински склад и логистика. Во екот на новата технологија EMI MEDIA е лидер во регионот со дистрибуција, логистика на CD-R и DVD-R дискови, кутии-амбалажа за истите, компјутерска галантерија, INK JET кертриџи од следните светски познати фирми:

EMI MEDIA e pretprijatie naslednik na EMI CD KLUB - EMI PRODUKCIJA koja e osnovana 1990 godina. Vo pocetokot na 90-tite godini EMI CD KLUB – EMI PRODUKCIJA pocna da proizveduva i distribuira prazni, muzicki AUDIO I VIDEO kaseti i OPREMA od svoeto edno prodazno mesto i maliot svoeracen magacin. Denes so 1300 kvadratni metri i iskustvo od 15 godini EMI MEDIA ima sopstven carinski sklad i logistika. Vo ekot na novata tehnologija EMI MEDIA e lider vo regionot so distribucija, logistika na CD-R i DVD-R diskovi, kutii-ambalaza za istite, kompjuterska galanterija, INK JET kertridji od slednite svetski poznati firmi:

Слични сајтови

Parfimerija.mk

8156 Parfimerija.mk е интернет продавница регистрирана од фирмата Лаура Козметик Комерц доо од Повеќе »

mojagarderoba.mk

312 mojagarderoba.mk постои за сите трендсетери коишто сакаат да продаваат, купуваат, разменуваат Повеќе »

Уникатно

740 Уникатно е идеја за место каде што талентирани креативци, ракотворци и дизајнери имаат шанса Повеќе »

Grouper

694 Мисијата на Grouper е да ви помогне да најдете интересни работи во Вашиот град по непобедливи Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Еми Медиа