logo


1595

Дизелцентар Dizelcentar

Дизелцентар е сервис за товарни возила, со најсовремена опрема за компјутерска дијагностика на MAN, VOLVO, CUMMINS и Renault. Наша основна дејност е компјутерска дијагностика, сервисирање и поправка на дефекти на MAN камиони и автобуси, VOLVO камиони и грдежни машини, Renault камиони и CUMMINS дизел мотори. Обучен тим на сервисери ке одговорат на сите ваши потреби за вашите возила постојано да бидат во функционална форма...

Dizelcentar e servis za tovarni vozila, so najsovremena oprema za kompjuterska dijagnostika na MAN, VOLVO, CUMMINS i Renault. Nasa osnovna dejnost e kompjuterska dijagnostika, servisirane i popravka na defekti na MAN kamioni i avtobusi, VOLVO kamioni i grdezni masini, Renault kamioni i CUMMINS dizel motori. Obucen tim na serviseri ke odgovorat na site vasi potrebi za vasite vozila postojano da bidat vo funkcionalna forma...

Слични сајтови

Купи гуми

3568 Балкан Грин Хаус претставува мешовита компанија основана помеѓу Кеес Грееве од Холандија и Повеќе »

Shop4parts Мк

5791 Shop4parts mk е новооснован интернет сервис, започнат со работа во 2013 година. Од кога е Повеќе »

Еуро Скала

5264 “Еуро Скала “Струмица е "рент а кар" компанија односно компанија за изнајмување на возила Повеќе »

Шкода Македонија

139 Нашите купувачи можат да бидат сигурни дека за своите пари секогаш ќе добијат вистинска Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Дизелцентар