logo


16

Dambo Dambo

Ние сме мал и перспективен тим спремен да излезе во пресрет на секоја ваша замисла. Со повејќе од децениско искуство ќе направиме сите ваши настани да останат најубав шарен спомен. Тука сме да ви помогнеме да оформите цветно катче во вашиот домо или делеовен простор, да ја уредиме вашата градина, а и да се погрижиме за нејзиното уредување. Доколку барате цветни декорации изработени со многу стил и од првокласно цвеќе стои тимот кој може да ги препознае вашите желби.

Nie sme mal i perspektiven tim spremen da izleze vo presret na sekoja vasa zamisla. So povejke od decenisko iskustvo ke napravime site vasi nastani da ostanat najubav saren spomen. Tuka sme da vi pomogneme da oformite cvetno katce vo vasiot domo ili deleoven prostor, da ja uredime vasata gradina, a i da se pogrizime za nejzinoto ureduvane. Dokolku barate cvetni dekoracii izraboteni so mnogu stil i od prvoklasno cveke stoi timot koj moze da gi prepoznae vasite zelbi.

Слични сајтови

Triumph GTC

6160 Триумф ГТЦ Скопје е специјализиран бренд за долна облека за мажи и жени. Ја очекуваме Вашата Повеќе »

Модна Конфекција "ГРАЦИЈА"

2141 Модната конфекција “ГРАЦИЈА” е формирана 1990 година во Штип. Оваа современо организирана Повеќе »

Либидо

5402 Продаваме директно во нашaтa продавницa во Скопје, и вршиме брза и дискретна достава до Повеќе »

Гам Гам Комерц

5568 Гам Гам Комерц е компанија за ентериер и мебел, која исто така врши и продажба на Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Dambo