logo


163

Salus Salus

Salus - Haus е германска компанија, основана во 1916 година од д-р мед. Ото Greither и до ден денес функционира како фамилијарен бизнис.Salus е производител на некои од најпопуларните билни производи на пазарот, вклучувајќи ја течната формула составена од железо - Floradix ®, која има освоено признание за висок квалитет. Со над 90 години работно искуство во медицинската индустрија, можеме да се пофалиме со нашите течни додатоци (додатоци во исхраната), таблети, капсули и органски билни чаеви - сите произведени со цел да се промовира здрав живот на природен начин. Нашата посветеност за подобро здравје се протега надвор од производите што ги произведуваме.

Salus - Haus e germanska kompanija, osnovana vo 1916 godina od d-r med. Oto Greither i do den denes funkcionira kako familijaren biznis.Salus e proizvoditel na nekoi od najpopularnite bilni proizvodi na pazarot, vklucuvajki ja tecnata formula sostavena od zelezo - Floradix ®, koja ima osvoeno priznanie za visok kvalitet. So nad 90 godini rabotno iskustvo vo medicinskata industrija, mozeme da se pofalime so nasite tecni dodatoci (dodatoci vo ishranata), tableti, kapsuli i organski bilni caevi - site proizvedeni so cel da se promovira zdrav zivot na priroden nacin. Nasata posvetenost za podobro zdravje se protega nadvor od proizvodite sto gi proizveduvame.

Слични сајтови

Здравствен дом „Гоце Делчев“

5897 ЈЗУ Здравствен дом „Гоце Делчев“ - Делчево, спроведува мерки на примарна здравствена заштита Повеќе »

Дента Ес

7487 Поликлиника ДентаЕстетика тим претставува растење и ширење на нашата 7 годишна работа и Повеќе »

Стоматолошка ординација Луканоски

2884 Стоматолошката ординација "д-р Ивица Луканоски" навлезе во деветата год од своето постоење и Повеќе »

Слух 1

2863 Слух 1 е претпријатие за промет и изработка на ортопедски слушни помагала ,генерален застапник Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Salus