logo


165

ДеСо DeSo

Девелопмент Солушнс (ДеСо) е млада и динамична компанија лоцирана во Скопје, Македонија и обезбедува спектар на услуги за клиенти во и надвор од Југоисточна Европа. Услугите на ДеСо вклучуваат техничка помош поврзана со европските и другите интернационални грантови и тендери, обуки, имплемeнтација на стандардите за квалитет (ISO 9001, ISO 14001), како и разновидни социјални и маркетинг истражувања. ДеСо клиенти се локални национални институции (општини, региони, агенции и министерства), компании, универзитети и истражувачки институти, НВО, и други јавни и приватни организации.

Development Solusns (DeSo) e mlada i dinamicna kompanija locirana vo Skopje, Makedonija i obezbeduva spektar na uslugi za klienti vo i nadvor od Jugoistocna Evropa. Uslugite na DeSo vklucuvaat tehnicka pomos povrzana so evropskite i drugite internacionalni grantovi i tenderi, obuki, implementacija na standardite za kvalitet (ISO 9001, ISO 14001), kako i raznovidni socijalni i marketing istrazuvana. DeSo klienti se lokalni nacionalni institucii (opstini, regioni, agencii i ministerstva), kompanii, univerziteti i istrazuvacki instituti, NVO, i drugi javni i privatni organizacii.

Слични сајтови

Лебед Л.Т.Д.

2642 Во срцето на се што не опкружува е човекот. Човекот како двигател на напредокот; сам по себе Повеќе »

Консалтинг БС

2589 КОНСАЛТИНГ БС е водечка фирма за издавачка дејност и консалтинг услуги во сферата на Повеќе »

Фортон Македонија

5232 ФОРТОН е консултантска компанија што нуди комплетни услуги за комерцијален недвижен имот – ги Повеќе »

ФИН ТРУСТ консалтинг

2965 ФИНТРУСТ Македонија е консултантска фирма чија дејност е професионална финансиска едукација и Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар ДеСо