logo


166

Tema 4 Tema 4

Претпријатието ТЕМА-4 Тетово е формирано во 1992 година. Основна цел и дејност од основањето па се до денес, е квалитетно снабдување на пазарот на Р. Македонија со високо квалитетни моторни и индустриски масла кои се директно увезени од неколку Европски реномирани рафинерии.

Pretprijatieto TEMA-4 Tetovo e formirano vo 1992 godina. Osnovna cel i dejnost od osnovaneto pa se do denes, e kvalitetno snabduvane na pazarot na R. Makedonija so visoko kvalitetni motorni i industriski masla koi se direktno uvezeni od nekolku Evropski renomirani rafinerii.

Слични сајтови

Аутомобиле СК

6595 Фирмата Аутомобиле Ск е една од претставниците на успешните компании во автомобилската Повеќе »

Пнеуматик

884 Компанијата ТДА ТРЕЈД е основана во 1991 година како увозник и дистрибутер на пневматици за Повеќе »

Макорбитал

4744 Посетете ги нашите продажни салони, ќе најдите широк асортиман на автокозметика, лепила, Повеќе »

Интернешнл Конвејор и Белтинг Продакст

3579 Интернешнл Конвејор и Белтинг Продакст Лтд Дооел Битола, Македонија (International Conveyor & Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Tema 4