logo


167

Coffee Fest Skopje Coffee Fest Skopje

Coffee Fest Skopje е ексклузивен настан кој за првпат се одржува во Македонија. Истиот како резултат на долгогодишно искуство е професионално организиран, со почитување на високи стандарди кои важат во доменот на организирање на настани и со единствена цел да ги надмине очекувањата на посетителите, изложувачите и сите останати инволвирани страни.

Coffee Fest Skopje e ekskluziven nastan koj za prvpat se odrzuva vo Makedonija. Istiot kako rezultat na dolgogodisno iskustvo e profesionalno organiziran, so pocituvane na visoki standardi koi vazat vo domenot na organizirane na nastani i so edinstvena cel da gi nadmine ocekuvanata na posetitelite, izlozuvacite i site ostanati involvirani strani.

Слични сајтови

Фестивал Охридско Лето

245 Фестивалот Охридско Лето претставува големо достоинство и исклучителна културна придобивка за Повеќе »

CINEDAYS

380 Фестивалот за Европски филм CINEDAYS се одржува секоја година во Скопје и е единствен од ваков Повеќе »

Тетово Филм Фестивал

4324 Филмски фестивал со повеќе од 27 земји од целиот свет.Жирито избра најдобри филмови кои ќе Повеќе »

НАМИКО

2924 НАМИКО е специјализирана фирма за организација на настани. Организација на настани е наша Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Coffee Fest Skopje