logo


1675

Demetra Demetra

Веќе 20 години работиме да изградиме име на лојален и одговорен партнер во аптекарската дејност во нашата држава. Нашата визија е да бидеме водечка компанија во аптекарската дејност во Кумановскиот регион и нашата држава...

Veke 20 godini rabotime da izgradime ime na lojalen i odgovoren partner vo aptekarskata dejnost vo nasata drzava. Nasata vizija e da bideme vodecka kompanija vo aptekarskata dejnost vo Kumanovskiot region i nasata drzava...

Слични сајтови

Медикус

5341 МЕДИКУС е компанија која е основана 1991 година. Нејзин основач е Др. Миодраг Стојановски, а Повеќе »

Inter Evrogeneks

4112 Интер-Еврогенекс од Ново Село, Струмичко, е модерна фармацевтска и диететска компанија, која Повеќе »

SAKO TRADE

3976 Фирмата е основана во 1995 год. Располагаме со 300 м2 продажен и магацински простор. САКО Повеќе »

Zegin

4083 фирмата ЗЕГИН претставува еден од потпорните столбови на македонскиот фармацевтски систем Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Demetra