logo


168

Ројтем Rojtem

Ројтем постои од 1991 година, кога започнавм со трговија на големо и мало со прехрамбени производи и стока на големо и мало за широка потрошувачка. Континуираниот раст е обврска на нашата копанија.

Rojtem postoi od 1991 godina, koga zapocnavm so trgovija na golemo i malo so prehrambeni proizvodi i stoka na golemo i malo za siroka potrosuvacka. Kontinuiraniot rast e obvrska na nasata kopanija.

Слични сајтови

Шкреко Електроника

4804 Фирмата "ШКРЕКО ДООЕЛ" е основана во почетокот на 2006 година во Битола, со основна дејност Повеќе »

,,АКВАТИКА,, дооел Неготино

1840 ,,АКВАТИКА,, дооел Неготино е фирма чија основна дејност е производство и одгледување на крап Повеќе »

ЏС Актуел

6330 ЏС АКТУЕЛ Дооел е основана во 1990 година и е со седиште на Ул.624 ББ – 1000 Скопје. Основна Повеќе »

Јаболчело

5295 Јаболчело е 100% природен сок од свежи јаболка. Без додаден шеќер, вода, бои, конзерванси, Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Ројтем