logo


169

Поточиња Potocina

Детскиот фестивал ПОТОЧИЊА на македонската музичка сцена котира од 2004 година. Веќе неколку години целта на фестивалот е развивање на детската музичка култура, како и потрага и откривање на нови музички таленти кај најмалите.

Detskiot festival POTOCINA na makedonskata muzicka scena kotira od 2004 godina. Veke nekolku godini celta na festivalot e razvivane na detskata muzicka kultura, kako i potraga i otkrivane na novi muzicki talenti kaj najmalite.

Слични сајтови

Меѓународен Карневал "Прочка" Прилеп

6737 По повод христијанскиот празник Прочка во Прилеп традиционално се одржува меѓународен карневал Повеќе »

Камера 300

5911 Официјален веб сајт на Интернационалниот фестивал на аматерски документарен филм „Камера 300“ Повеќе »

Интернационалen филмски фестивал- ОСФАФ

6793 Академскиот кино клуб го претставува Интернационален филмски фестивал - ОСФАФ,кој се одржува Повеќе »

Струмица Опен Фестивал

6138 Многу уметности, иновативни настани, невообичаени активности, културни манифестации, негување Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Поточиња