logo


170

Мое Пиле Moe Pile

Бидете 100% сигурни во квалитетот на она што го јадете.Производите на МОЕ ПИЛЕ ДОО се одликуваат со препознатлива амбалажа, стандарден квалитет и препознатлив вкус. Со изборот на нашите производи избирате здрав начин на исхрана.Без додатоци,без конзерванси... Најголем доказ и потврда за нашиот квалитет е сертификатот за производство усогласено во целост со строгите прописи на HACCP стандардот.

Bidete 100% sigurni vo kvalitetot na ona sto go jadete.Proizvodite na MOE PILE DOO se odlikuvaat so prepoznatliva ambalaza, standarden kvalitet i prepoznatliv vkus. So izborot na nasite proizvodi izbirate zdrav nacin na ishrana.Bez dodatoci,bez konzervansi... Najgolem dokaz i potvrda za nasiot kvalitet e sertifikatot za proizvodstvo usoglaseno vo celost so strogite propisi na HACCP standardot.

Слични сајтови

Imako Vino

259 Историјата на винарската визба ИМАКО ВИНО започнува во 1989 година со основањето на Повеќе »

Grupacija Zito Vardar

4088 Жито Вардар постои на пазарот од 1927 година за денес да функционира како акционерско друштво Повеќе »

АД Земјоделско сточарски комбинат - Струмица

2388 ЗСК е формиран во далечната 1969 година. Местоположбата на оваа компанија нуди поволни Повеќе »

Расадник Агрокласик

5498 АГРОКЛАСИК Е МАКЕДОНСКИ БРЕНД ЗА ПРОДАЖБА НА КВАЛИТЕТНИ ОВОШНИ САДНИЦИ ОД АРОНИЈА, ЛЕШНИЦИ, Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Мое Пиле