logo


172

Жикол Zikol

ЖИКОЛ е лидер во градењето на Вашата визија. Ние сме градежници пред сè и тоа нè разликува од другите! Вистинските животни вредности секогаш се во хармонија со квалитетниот животен стил. Следејќи го овој принцип ЖИКОЛ уште од 1987 година е дел од спомените на многу успешни семејни приказни. Нашето искуство и професионалност ги поврзува квалитетот, сигурноста, иновацијата, функционалноста и естетското чувство во изградбата на Вашиот ДОМ, животен простор каде среќните моменти се секојдневие.

ZIKOL e lider vo gradeneto na Vasata vizija. Nie sme gradeznici pred sè i toa nè razlikuva od drugite! Vistinskite zivotni vrednosti sekogas se vo harmonija so kvalitetniot zivoten stil. Sledejki go ovoj princip ZIKOL uste od 1987 godina e del od spomenite na mnogu uspesni semejni prikazni. Naseto iskustvo i profesionalnost gi povrzuva kvalitetot, sigurnosta, inovacijata, funkcionalnosta i estetskoto cuvstvo vo izgradbata na Vasiot DOM, zivoten prostor kade sreknite momenti se sekojdnevie.

Слични сајтови

Кариера.мк

937 Кариера.мк е новиот портал кој овозможува едноставен и лесен пристап до пазарот на труд, како Повеќе »

Зип Травел

3794 ZIP Travel претставува мрежа од агенции специјализирани за креирање, промоција и дистрибуција Повеќе »

Центар за менаџмент "Квалитет"

6217 Центарот за менаџмент "Квалитет", од Охрид е центар за менаџмент со долгогодишно искуство Повеќе »

Аупаир Македонија

935 Аупаир Македонија е аупаир аѓенција од Скопје, која постои од 2005 година, пред се е Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Жикол