logo


173

Вардар Мебел Vardar Mebel

“Вардар Мебел” е фирма чие основно мото е: Квалитет, Стил, Селекција, Сервис. Тоа се четирите темели на нашиот бизнис модел на кои се базира секоја наша одлука и водечки принцип кон една единствена цел: ВИЕ. Постоиме веќе 20 години како препознатлив лидер во трговијата со мебел во земјата. Нашите признанија и дипломи се резултат на Вашата доверба како задоволни потрошувачи

“Vardar Mebel” e firma cie osnovno moto e: Kvalitet, Stil, Selekcija, Servis. Toa se cetirite temeli na nasiot biznis model na koi se bazira sekoja nasa odluka i vodecki princip kon edna edinstvena cel: VIE. Postoime veke 20 godini kako prepoznatliv lider vo trgovijata so mebel vo zemjata. Nasite priznanija i diplomi se rezultat na Vasata doverba kako zadovolni potrosuvaci

Слични сајтови

Лед Маркет

4676 Посетете го ЛЕД МАРКЕТ,затоа што кај нас ќе најдите се за лед осветлување и тоа Лед панели Лед Повеќе »

Еви Интернационал Траде

4889 Фирмата Еви Интернационал Траде Скопје е формирана во 1990 година и успешно работи во областа Повеќе »

Менсен

5387 Менсен Доо Кавадарци се занимава со производство на паркет,собни врати,скалила, мебел, кроење Повеќе »

Мани Сервис

4467 После неколку години работење без фирма, во 1989 година ми се роди идејата да основам приватна Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Вардар Мебел