logo


174

http://www.diners.com.mk http://www.diners.com.mk

Динерс Клуб Македонија почнува да работи во 1996 година како прва кредитна картичка кај нас. Денес со неа може да купувате во 8 милиони продажни места во странство и во повеќе од 3.000 продажни места во Македонија, може да купувате на повеќе рати, да ги плаќате месечните редовни трошоци (мобилен телефон, топлификација и.т.н.), да се осигурате од последиците на несреќен случај, да подигнете готовина во непредвидени ситуации.

Diners Klub Makedonija pocnuva da raboti vo 1996 godina kako prva kreditna karticka kaj nas. Denes so nea moze da kupuvate vo 8 milioni prodazni mesta vo stranstvo i vo poveke od 3.000 prodazni mesta vo Makedonija, moze da kupuvate na poveke rati, da gi plakate mesecnite redovni trosoci (mobilen telefon, toplifikacija i.t.n.), da se osigurate od posledicite na nesreken slucaj, da podignete gotovina vo nepredvideni situacii.

Слични сајтови

Агенција за супервизија на осигурување

571 Агенцијата за супервизија на осигурувањето го одбележа Денот на осигурување со пригодна Повеќе »

Друштвото за консалтинг услуги "СФИД"

2893 Друштвото за консалтинг услуги СМЕТКОВОДСТВО, ФИНАНСИИ И ДАНОЦИ "СФИД" е најголемо консалтинг Повеќе »

КБ Прво пензиско друштво

3656 Иднината, денес, значи планирање на нашиот живот денес, со одговорност кон нашата и иднината Повеќе »

Консалтинг БИМ

5362 Консалтинг БИМ е компанија која нуди интегрирани услуги за клиентите од полето на Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар http://www.diners.com.mk