logo


1796

Аптека АРКА Виница Apteka ARKA Vinica

Нашата аптека е основана во 1994 година во сопствен деловен простор и со сопствен капитал. Носител на дејноста и директор е дипл. фарм. Стојка Пешова Арсова. Уште од самиот почеток со нас е Александра Тасева, фарм. техничар, а од 2000 година во редовен работен однос е и Билјана Стојанова, фарм. техничар...

Nasata apteka e osnovana vo 1994 godina vo sopstven deloven prostor i so sopstven kapital. Nositel na dejnosta i direktor e dipl. farm. Stojka Pesova Arsova. Uste od samiot pocetok so nas e Aleksandra Taseva, farm. tehnicar, a od 2000 godina vo redoven raboten odnos e i Biljana Stojanova, farm. tehnicar...

Слични сајтови

SAKO TRADE

3976 Фирмата е основана во 1995 год. Располагаме со 300 м2 продажен и магацински простор. САКО Повеќе »

Демакс Нова Инт

3773 Превенцијата е нашата филозофија. Изберете производи кои се правилно тестирани, прехранбено Повеќе »

Inter Evrogeneks

4112 Интер-Еврогенекс од Ново Село, Струмичко, е модерна фармацевтска и диететска компанија, која Повеќе »

Septima

67 Септима д.о.о.е.л. Скопје е приватна компанија основана 2000 година. Дејност на компанијата е Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Аптека АРКА Виница