logo


18

Restoran Grne Restoran Grne

Ресторанот ,,Грне’’ се наоѓа во строгиот центар на конзулска Битола на плоштадот ,,Магнолија’’ во непосредна близина на Саат кула, симболот на Битола.Почетоците на ресторанот ,,Грне’’ се во далечната 2002 година и од тогаш, во континуитет до денес представува поим за квалитетна храна.Ресторанот располага со околу 100 седишта во објектот и околу 40 седишта во летната бавча.

Restoranot ,,Grne’’ se naoga vo strogiot centar na konzulska Bitola na plostadot ,,Magnolija’’ vo neposredna blizina na Saat kula, simbolot na Bitola.Pocetocite na restoranot ,,Grne’’ se vo dalecnata 2002 godina i od togas, vo kontinuitet do denes predstavuva poim za kvalitetna hrana.Restoranot raspolaga so okolu 100 sedista vo objektot i okolu 40 sedista vo letnata bavca.

Слични сајтови

Duvet Hotels

4195 Duvet (Центар) Хотел е најновиот прилог на Duvet Хотели во Македонија. Овој извонредно удобен Повеќе »

Sunny Lake Hostel

5976 Добредојдовте во Сани Лејк Хостелот. Се наоѓаме во Стариот дел на градот(Месокастро). Нудиме: Повеќе »

Ди Анголо

7395 Апартмани и пицерија "Ди Анголо" Градски Плоштад- Охрид Повеќе »

Апартмани Стивен

3133 Се наоѓаме на 2км од Охрид, во правец на Св. Наум, во населбата Рача. Местото е на падините од Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Restoran Grne