logo


1804

Нина Дизајн Nina Dizajn

Компанијата ``Нина Дизајн``, е една од водечките претпријатија за производство и промет на текстилни производи од текстилната индустрија во Република Македонија со постојан тренд на зголемувањето на производството и позитивни резултати од основањето до денес. Компанијата спаѓа во група на средни претпријатија за производство и промет на текстил и текстилни производи на пазарот во Република Македонија...

Kompanijata ``Nina Dizajn``, e edna od vodeckite pretprijatija za proizvodstvo i promet na tekstilni proizvodi od tekstilnata industrija vo Republika Makedonija so postojan trend na zgolemuvaneto na proizvodstvoto i pozitivni rezultati od osnovaneto do denes. Kompanijata spaga vo grupa na sredni pretprijatija za proizvodstvo i promet na tekstil i tekstilni proizvodi na pazarot vo Republika Makedonija...

Слични сајтови

Игротека Imaginarium

4591 Повелете во Имагинариум – најновото изненадување во Скопје Сити Мол…Единствена игротека Повеќе »

Alf Kids

1971 Ние сме бутик за бебиња и деца Alf Kids, кој се занимава со продажба на бебешки колекции, Повеќе »

Атлантик ФМ

4619 АтлантикФМ е основана во 1990 година од Божидар и Филимена Матиќ. Главна дејност на Повеќе »

ЈОУДГ „Мајски Цвет “ Битола

5308 ЈОУДГ „Мајски Цвет “ Битола е средно развиена установа од комбиниран тип(согласно Нормативните Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Нина Дизајн