logo


183

АМСМ AMSM

Авто Мото Друштвата во Македонија претставуваат конститутивен и носечки дел на АМСМ. 18 друштва лоцирани во повеќе градови низ Р. Македонија извршуваат низа есенцијални активности за континуирано и непречено одвивање на сообраќајот низ државата. Тие активности вклучуваат организиран технички преглед и регистрација на моторни возила врз основа на европски и интернационални пропишани стандарди, издавање меѓународни документи за непречено патување надвор од Р.Македонија, обезбедување помош на пат и други услуги и поволности за своите членови и другите учесници во сообраќајот.

Avto Moto Drustvata vo Makedonija pretstavuvaat konstitutiven i nosecki del na AMSM. 18 drustva locirani vo poveke gradovi niz R. Makedonija izvrsuvaat niza esencijalni aktivnosti za kontinuirano i nepreceno odvivane na soobrakajot niz drzavata. Tie aktivnosti vklucuvaat organiziran tehnicki pregled i registracija na motorni vozila vrz osnova na evropski i internacionalni propisani standardi, izdavane megunarodni dokumenti za nepreceno patuvane nadvor od R.Makedonija, obezbeduvane pomos na pat i drugi uslugi i povolnosti za svoite clenovi i drugite ucesnici vo soobrakajot.

Слични сајтови

Travel Group

111 Ние сме туристичка агенција која е специјализирана во областа на деловните патувања и ги Повеќе »

Evropagumi

4103 На нашиот сајт ќе најдете низа корисни информации и совети поврзани со експлоатацијата и Повеќе »

Chevrolet Macedonia

6400 Автомобилската компанија Chevrolet оствари големо достигнување на 3 ноември 2011, ja одбележа Повеќе »

Мултитрак

5798 Мултитрак Дооел е мулти бренд сервис за товарни возила, со најсовремена опрема за Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар АМСМ