logo


184

Перење Теписи Perene Tepisi

Од сега, заборавете ја грижата за перење на вашите теписи, заборавете на досегашните конвенционални начини на перење теписи. Ние постоиме тука за вас. Можете да вршете порачки преку мејл, Facebook,телефон или да доаѓате лично на нашата локација и слобдно да набљудувате како се врши процесот на перење. Вие ќе бидете тие кои ќе зборуваат за квалитетот на нашата услуга.

Od sega, zaboravete ja grizata za perene na vasite tepisi, zaboravete na dosegasnite konvencionalni nacini na perene tepisi. Nie postoime tuka za vas. Mozete da vrsete poracki preku mejl, Facebook,telefon ili da doagate licno na nasata lokacija i slobdno da nabluduvate kako se vrsi procesot na perene. Vie ke bidete tie koi ke zboruvaat za kvalitetot na nasata usluga.

Слични сајтови

ВАНАКС-ВХН

2086 Тимот на “ВАНАКС-ВХН“ е составен од искусни, амбициозни и креативни лица кој со својот труд Повеќе »

Грос Комерц

2145 Грос Комерц е компанија која постои од 1991 година. Сега нашата компанија се наоѓа на Повеќе »

Тенда 4

2320 Тенда 4 -Изработка и монтажа на сите видови тенди, настрешници од метални профили и лексан Повеќе »

Bianco Bello

6379 Друштво за трговија и услуги Bianco Bello Скопје, е специјализирано друштво за хемиско чистење Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Перење Теписи