logo


19

Gala Garden Gala Garden

Нудиме сместување во соби и апартмани.Собите располагаат со:ТВ со кабловска, минибар, џакузи, собна услуга, централна, климатизација, бесплатеn Wi-Fi интернет и многу други погодности. Нашиот хотел е сместен во самото срце на градот со што овозможува брз пристап до сите поважни објекти.Хотелот располага со сопствен паркинг,ресторан и летна бавча.

Nudime smestuvane vo sobi i apartmani.Sobite raspolagaat so:TV so kablovska, minibar, djakuzi, sobna usluga, centralna, klimatizacija, besplaten Wi-Fi internet i mnogu drugi pogodnosti. Nasiot hotel e smesten vo samoto srce na gradot so sto ovozmozuva brz pristap do site povazni objekti.Hotelot raspolaga so sopstven parking,restoran i letna bavca.

Слични сајтови

Туристичката агенција САМА ХОЛИДЕЈ

1758 Туристичката агенција САМА ХОЛИДЕЈ е организирана во сектори за: авио резервации и билети, Повеќе »

Хотел "ДИОН" - Прилеп

1956 Хотелот ДИОН Прилеп се наоѓа во градот Прилеп, оддалечен 150км. од главниот град Скопје, на Повеќе »

Комплекс Мизо

3042 Комплексот Мизо се наоѓа на самиот брег на Охридското Езеро, во близина на старата рибарска Повеќе »

Easy Travel

858 Easy Travel е туристичка агенција со Лиценца А, членка на СКТМ. Тимот од професионалци со 20 Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Gala Garden